PAVUNA BLOG

srijeda, 19. lipnja 2013.

Online tečaj hrvatskog jezika za strance

Ukoliko ste u privatnim ili poslovnim kontaktima s Hrvatskom i njenim stanovnicima, učenje hrvatskog jezika najbolji je način za razumijevanje i dobru komunikaciju, a učenjem jezika istodobno širite svoj obzor i na povijest, kulturu i literaturu hrvatskog naroda. Iako ovo iskustvo obogaćuje, ono u isto vrijeme može biti i vrlo stresno. Za učenje novog jezika potrebno je vrijeme i strpljenje, a ovu je obvezu, uz posao koji obavljate, ponekad možda teško i stresno uskladiti. Naši su ONLINE TEČAJEVI stoga skrojeni i u potpunosti prilagođeni Vašim poslovnim obvezama, a prednost ONLINE tečajeva je u tome što uopće ne morate napuštati udobnost svoga doma.

ONLINE tečajeve hrvatskog jezika provodimo individualno ili u grupi (ukoliko postoji dovoljan broj zainteresiranih), održava se u realnom vremenu s profesorom hrvatskog jezika ili, ukoliko ste potpuni početnik, s profesorom onog jezika čiji ste  izvorni govornik (engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog, francuskog, ruskog, slovenskog, mađarskog, češkog, slovačkog...).

Naš početni tečaj hrvatskog jezika za strance kombinira audio i vizualne vježbe koje će, osobi čiji materinji jezik nije hrvatski, omogućiti savladavanje hrvatskog jezika.

Broj sati tečaja, kao i nastavni program u potpunosti prilagođavamo Vašim potrebama.

Za više informacija, slobodno nam  se obratite:

099 570 26 48

Skype: pavuna_doo




Nema komentara:

Objavi komentar