PAVUNA BLOG

utorak, 4. lipnja 2013.

Ljetni tečaj njemačkog jezika - konverzacijski tečaj njemačkog jezika

Godinama već učite njemački jezik, no ne volite pričati na njemačkom jeziku i teško Vam ide slaganje rečenica? Niste sigurni u pravilan izgovor ili osjećate veliki strah od govorenja? Konverzacijski tečaj njemačkog jezika mogu pohađati već i polaznici sa srednjom razinom znanja (B1), a namijenjen je svima koji se žele riješiti straha od govorenja i usavršiti svoje govorne vještine.

Konverzacijski tečaj održava se 2 puta tjedno po 2 školska sata u malim grupama, a teme konverzacije prilagođavaju se željama i potrebama polaznika. Svaki sat određuje se centralna tema koja se prije same konverzacije obrađuje slušanjem ili gledanjem audio vizualnog materijala, nakon čega slij3edi diskusija. Predavač/izvorni govornik  njemačkog jezika pazi na pravilnu intonaciju i izgovor usmjeravajući govornika na gramatičke konstrukcije, pomaže pri širenju vokabulara i korištenju sinonima.

Za ljeto smo Vam pripremili – konverzacijske tečajeve tijekom lipnja, srpnja i kolovoza (2 školska sata 2 puta tjedno) u grupi, vikend konverzacijske tečajeve ili individualne konverzacijske tečajeve u terminima koji Vama najbolje odgovaraju.

Konverzacijski tečaj njemačkog jezika vodi izvorna govornica njemačkog.

099 570 26 48
info@pavuna.hr
www.pavuna.hr

Ljetni tečajevi PAVUNA





Nema komentara:

Objavi komentar